You are hereBlogs / Blog van dorizond

Blog van dorizond


Volg ons op Facebook !!! sticky icon

Ook onze tijd is helaas beperkt en dus blijft er soms te weinig tijd over om onze website up to date te houden... sorry hiervoor !

Wil je toch op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en een kijkje nemen in onze foto's? Kijk gerust op onze facebookpagina van 'Dorizon Doenja vzw' of klik op het Facebook icoontje net onder ons logo op deze website.

Tot dan !

Dorizon Doenja op TV Oost sticky icon

Gisteren, 14 juni 2012, heeft Luc bij TV Oost uitgelegd wat Dorizon Doenja vzw allemaal realiseert in Bassodawish Tanzania. Het filmpje van dit interview dat gemaakt werd in het kader van een reeks over de Milleniumdoelstellingen vind je hier:

 

De laatste nieuwsbrief voor 2013 is klaar en plannen voor 2014 worden gemaakt.

Na de drukke decembermaand werd het tijd voor een volgende nieuwsbrief.
Je vindt hem hier in bijlage, veel leesplezier !

Nieuwsbrief oktober 2013 nu beschikbaar

Hallo allemaal,

Zoals beloofd kan je hierbij de laatste nieuwsbrief vinden met een kort verslag van het bezoek van Nadine Staelens en Lennert Nevejans aan Bassodawish, een overzichtje van de komende activiteiten en een warme oproep voor steun in het kader van "Groene Energie voor Bassodawish".

Veel leesplezier!

Luc.

Laatste weetjes nu op Facebook

Binnenkort krijgen al onze sympathisanten een nieuwsbrief over ons project in Bassodawish en zullen ook op deze site de laatste weetjes gepubliceerd worden.

Maken we je nu al nieuwsgierig, neem dan alvast een kijkje op de Dorizon Doenja Facebook pagina.

Tot binnenkort.